Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Bekijk onze projecten Bekijk onze projecten Neem contact op Schilderwerk Behang Bekijk onze projecten Neem contact op Schilderwerk Behang

Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Goed onderhoud aan de buitenkant van uw huis is van groot belang om dit kostbare bezit te beschermen tegen de elementen. In het koude en natte klimaat waarin wij leven is goed schilderwerk van levensbelang voor de duurzaamheid van uw kozijnen en ander houtwerk. Ook het aangezicht van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de staat van het schilderwerk.

Gedegen onderhoud begint bij de basis! Goed voorwerk zoals: ontvetten, schuren, plamuren en gronden heeft een grote invloed op het uiteindelijke resultaat en de levensduur van het schilderwerk. Het team van ERPA Schilderwerken begrijpen dit maar al te goed en nemen deze voorbereiding dan ook uiterst serieus.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk vergt weer een geheel andere aanpak dan buiten. Uw spullen staan immers vaak al in de ruimte en deze wilt u graag schoon houden. Het team van ERPA Schilderwerken zal dan ook uiterst zorgvuldig te werk gaan en uw bezittingen keurig afdekken en afplakken. Zodra de klus geklaard is staan al uw bezittingen weer keurig op hun plaats en zult u buiten een vakkundig geschilderd binnenhuis niet meer kunnen zien dat wij geweest zijn.

 

Bedrijven

Is uw pand nog wel representatief?

Goed onderhoud aan binnen en buitenkant is zeker voor bedrijven van groot belang. U wilt toch ook een gedegen indruk maken op uw relaties!

ERPA Schilderwerken bied u de mogelijkheid om kosteloos eens objectief naar uw pand te laten kijken door de ogen van de vakschilder. Wat zijn de aandachtspunten en hoe realiseert u binnen uw budget een optimaal resultaat.

De binnenkant van uw pand is niet alleen van belang voor uw zakelijke relaties, maar zeker zo belangrijk voor uw medewerkers. Een frisse, schone en goed onderhouden werkplek creëert enthousiaste en beter functionerende medewerkers.

TIP: Werk eens met kleur! Een brandweerrode of azuurblauwe muur op kantoor, breekt de vaak steriele werkomgeving en geeft een speels en creatief karakter.

   
Ga naar www.mediabullys.com